Fortsätt skriva

Fortsätt skriva

Fortsätt skriva är en helgkurs i Stockholm där vi fördjupar oss i tre olika teman och skriver utifrån dem. Varje tema utforskas genom samtal, gruppövningar, andra medier och konstformer, textsamtal, högläsning, uppläsningar och förstås eget skrivande.

I den här kursen vill vi sudda ut tanken om slutprodukten och att varje text ”måste bli något” och återgå till kärnan av varför många skriver, för att upptäcka något, få djupare förståelse för något eller för att det helt enkelt är roligt. Vi vill putta ut er på nya stigar och att ni ska överraska er själva längs vägen.

När kursen är slut hoppas vi att ni går hem med en många nya texter, idéer och vänner i skrivandet. Kursens teman kan variera från gång till gång och introduceras vid kursstart, men som exempel skulle det kunna vara Klädesplagget eller Den stora flytten.

Vi håller till i otroligt mysiga lokaler på Skånegatan 61, Stockholm. Du står själv för boende och lunch. Det finns mikro i lokalen och många trevliga lunchrestauranger i området. Vi bjuder på kaffe och fika.

Vi ser helst att du gått någon typ av skrivkurs tidigare (exempelvis Börja skriva, Skriv din roman eller annan kurs).

Kursledare är Yrsa Keysendal och Flora Wiström. Du kan läsa mer om oss här.

KOMMANDE KURSER

29-30 januari 2022

PRIS

3150 kr (ink. moms)

Vid behov kan betalningen delas upp på två fakturor. Jobbar du litterärt och har eget företag eller enskild firma är kursen avdragsgill.

TIDER

Lördag: 9.00-17.00
(lunchpaus 12.00-13.00)
Söndag: 9.00-17.00
(lunchpaus 12.00-13.00)
Totalt 14 timmar

Skriv upp
dig på vår maillista
för att få info om
kommande kurser. 

BOKNING

Maila skrivmedyrsaochflora@gmail.com eller kontakta oss via formuläret nedan. Då skickar vi en bokningsbekräftelse och en faktura, så skicka med din adress. 

Från och med att du fått bokningsbekräftelsen har du 14 dagars ångerrätt. Efter det är anmälan till kursen bindande. Om du avbokar efter ångerfristen försöker vi hitta en ersättare, annars behåller vi halva avgiften och du får tillbaka halva. Blir du så sjuk att du inte kan delta får du avgiften tillbaka mot uppvisande av sjukintyg.

    SAGT OM VÅRA ANDRA KURSER

    Ni är så kunniga och delar kunskapen med oss på ett så lättförståeligt och inspirerande sätt. Det märks så tydligt att ni brinner för det här – inte bara för skrivandet, utan för att förmedla kunskapen kring skrivandet till andra. Det är ovärderligt i undervisningssammanhang! Ni ger oss skrivlust och skrivglädje. Dessutom är ni generösa och varma människor som lägger grund för en god kommunikation mellan oss deltagare.

    »Skulle rekommendera den till absolut alla som är nyfikna på att utveckla sitt skrivande.«

    Kan du inte delta men vill ha information om kommande kurser? Skriv upp dig på vår maillista