Våra skrivkurser

Vårterminen 2025 Läs mer och boka

Börja skriva

Vårterminen 2025 Läs mer och boka

Skriv din roman

När det passar dig Läs mer och boka

Kurser online

Jämför kurserna

OnlinekurserBörja skrivaSkriv din roman
799–999 kr (ink moms)3250 kr (ink moms)3575 kr (ink moms)
Din egen takt13-14 timmar14 timmar
Onlinekurs Skrivkurs av grundkurskaraktärSkrivkurs av fortsättningskaraktär
Flexibla tiderFasta tiderFasta tider
Innehållet varierar från kurs till kurs, se respektive kursbeskrivning.Grundläggande föreläsningar om skrivhantverk så som gestaltning, dialog, karaktärsbygge, konflikt och dramaturgi.Föreläsningar om bland annat karaktärsutveckling, driv och dramaturgi, att skapa konturer för sitt projekt och forma en hållbar skrivrutin.
SkrivövningarKorta och längre skrivövningar, egen skrivtid, samtal och uppläsningar.Korta och längre skrivövningar, egen skrivtid, samtal och uppläsningar.
Gemensam Facebookgrupp för alla som går onlinekursen. Frivillig.Facebookgrupp för er specifika grupp för att ni ska kunna bekanta er med varandra innan och hålla kontakten efteråt.Facebookgrupp för er specifika grupp för att ni ska kunna bekanta er med varandra innan och hålla kontakten efteråt.
TextsamtalTextsamtal

»Det bästa jag gjort 2021.«

tidigare deltagare

Så imponerad av hur ni lyckades få det att kännas så nära och personligt trots att det blev på distans.

tidigare deltagare

Det här var den bästa saken jag har gjort för mitt kommande skrivande på riktigt riktigt länge. Jag har fått nya insikter, både om mig som skrivande person och om skrivandet som hantverk, och jag har fått nya skrivkompisar.

tidigare deltagare

Vi har hållit ett trettiotal skrivkurser sedan 2018, dels i privat regi men också på bibliotek, skolor och litteraturfestivaler. Uppdragsgivare har exempelvis varit Göteborgs stadsbibliotek, Stadsbiblioteket Uppsala och Litteralund.

skräddarsydda kurser

Boka oss

Är du bibliotekarie? Vi kommer gärna till ditt bibliotek (digitalt eller fysiskt) och håller workshop eller skrivkurs. Vi har tre olika förslag på upplägg men kan förstås också skräddarsy utifrån era önskemål.

Se kursupplägg och boka

KURSER PÅ BIBLIOTEK

ge bort en kurs

Vill du ge bort en av våra skrivkurser i present?
Så här funkar det.

Maila oss på skrivmedyrsaochflora@gmail.com och tala om vilken kurs det gäller samt namn på den som ska gå. Du kan också ladda presentkortet med valfri summa som kan användas på alla våra skrivkurser. Giltighetstid 18 månader.