Börja skriva

Börja skriva

Varmt välkommen till en fysisk helgkurs där vi, genom samtal, föreläsningar, skrivövningar, egen skrivtid, textsamtal och uppläsningar, skapar ett skrivande rum.

Vi kommer att ge grundläggande föreläsningar om skrivhantverk, så som gestaltning, dialog, karaktärsbygge, dramaturgi och vändpunkter. Vi kommer även prata om hur man kan leva ett skrivande liv – oavsett om det är för att bli utgiven författare eller för att komma ikapp sig själv.

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på kreativt skrivande eller till dig som skrivit förut och vill ge ditt skrivande ny näring. Vi vill att det skrivande rummet ska vara varmt. Därför fokuserar vi på utforskandet framför prestationen. Vår förhoppning är att det sammanhang vi skapar under helgen lever vidare även efter kursen.

Vi håller till i otroligt mysiga lokaler på Skånegatan 61, Stockholm. Du står själv för boende och lunch. Det finns mikro i lokalen och många trevliga lunchrestauranger i området. Vi bjuder på kaffe och fika.

Vi som håller kursen är Yrsa Keysendal och Flora Wiström. Du kan läsa mer om oss här.

KOMMANDE KURSER

Nya datum kommer. Skriv upp dig på maillistan så missar du inte nästa tillfälle.

PRIS

3250 kr (ink. moms)

Vid behov kan betalningen delas upp på två fakturor. Jobbar du litterärt och har eget företag eller enskild firma är kursen avdragsgill.

TIDER

Lördag: 9.00-17.00
(lunchpaus 12.00-13.00)
Söndag: 9.00-17.00
(lunchpaus 12.00-13.00)
Totalt 14 timmar

Skriv upp
dig på vår maillista
för att få info om
kommande kurser. 

BOKNING

Använd bokningsformuläret nedan eller maila skrivmedyrsaochflora@gmail.com. Då skickar vi en bokningsbekräftelse och en faktura, så skicka med din adress. 

Från och med att du fått bokningsbekräftelsen har du 14 dagars ångerrätt. Efter det är anmälan till kursen bindande. Blir du sjuk och därför inte kan delta, får du avgiften tillbaka mot uppvisande av sjukintyg.

    SAGT OM KURSEN

    Ni är så kunniga och delar kunskapen med oss på ett så lättförståeligt och inspirerande sätt. Det märks så tydligt att ni brinner för det här – inte bara för skrivandet, utan för att förmedla kunskapen kring skrivandet till andra. Det är ovärderligt i undervisningssammanhang! Ni ger oss skrivlust och skrivglädje. Dessutom är ni generösa och varma människor som lägger grund för en god kommunikation mellan oss deltagare.

    »Skulle rekommendera den till absolut alla som är nyfikna på att utveckla sitt skrivande.«

    Kan du inte delta men vill ha information om kommande kurser? Skriv upp dig på vår maillista