Skriv din roman

Skriv din roman

Varmt välkommen till en kurshelg i Stockholm för dig som är i färd med att skriva en roman. Kanske har du ett tema du vill utforska, kanske har du en berättelse som ligger och väntar på att bli skriven eller så har du redan kommit en bit.

Under helgen kommer vi att angripa romanskrivandet från olika håll. Tillsammans kommer ni som deltar att få grotta ner er i era egna och varandras romanprojekt för att utveckla dem. Genom samtal, längre skrivövningar, egen skrivtid, textsamtal och uppläsningar kommer ni gemensamt och på egen hand att formulera, fördjupa och skapa konturer för era romanprojekt och förhoppningsvis träda längre in i er textvärld. Vi hjälper er även att sätta upp en plan för att hålla romanskrivandet vid liv efter helgens slut.

Vi håller till i otroligt mysiga lokaler på Skånegatan 61, Stockholm. Du står själv för boende och lunch. Det finns mikro i lokalen och många trevliga lunchrestauranger i området. Vi bjuder på kaffe och fika. 

Vi som håller kursen är Yrsa Keysendal och Flora Wiström. Du kan läsa mer om oss här.

KOMMANDE KURSER

Nya datum kommer. Skriv upp dig på maillistan så missar du inte nästa tillfälle.

PRIS

3 575 kr (ink. moms)

Vid behov kan betalningen delas upp på två fakturor. Jobbar du litterärt och har eget företag eller enskild firma är kursen avdragsgill.

TIDER

Lördag: 9.00–17.00
(lunchpaus 12.00–13.00)
Söndag: 9.00–17.00 
(lunchpaus 12.00–13.00)

Totalt 14 timmar

Skriv upp
dig på vår maillista
för att få info om
kommande kurser. 

BOKNING

Använd bokningsformuläret nedan eller maila skrivmedyrsaochflora@gmail.com. Då skickar vi en bokningsbekräftelse och en faktura, så skicka med din adress. 

Från och med att du fått bokningsbekräftelsen har du 14 dagars ångerrätt. Efter det är anmälan till kursen bindande. Blir du sjuk och därför inte kan delta, får du avgiften tillbaka mot uppvisande av sjukintyg.

    SAGT OM KURSEN

    Det var en riktigt rolig helg som ökade min skrivlust, laddade mig med massa ny kunskap och förberedde mig inför att ta min dröm ända in i mål. Ett helhetsgrepp jag inte förväntade mig men fick – så wow, tack för dessa dagar.

    Det var helt ärligt något av det roligaste jag gjort tror jag … Tack så himla mycket! Var avslappnat och opretentiöst men samtidigt så på riktigt. Kursen gav både självförtroende och insikt i hur mycket arbete som krävs för att skriva en roman, men det på ett motiverande sätt.

    »Väldigt bra struktur och tydlighet genom hela helgen. Ni är så bra på att skapa en generös och välkomnande stämning!«

    Kan du inte delta men vill ha information om kommande kurser? Skriv upp dig på vår maillista